BSS Open Days

Üdvözlünk a BSS Hungary Open Days kvíz-játékában!

Felvételt nyertél az egyik legnagyobb budapesti BSC-hez (Business Service Center), ahol a rotációs program keretében minden héten más területet ismerhetsz meg, annak érdekében, hogy a program végén a számodra legmegfelelőbb pozícióban helyezkedj el. A vezetőség szeretné, ha a pályakezdő gyakornokok új színt és lendületet hoznának a cég életébe, így kíváncsian várjuk a megoldásaidat!

A játékban 6 területen szerezhetsz pontokat. A jó megoldás mellett az idő is számít, minél kevesebb idő alatt válaszolod meg az adott kérdést, annál több pontot ér a jó válaszod. A játék végén iratkozz fel a ranglistára, mert a résztvevők között ajándékcsomagokat sorsolunk ki a BSS vállalatok felajánlásában.

Regisztrálj a BSS Hungary Open Days eseményére, ahol résztvevőként JBL hangszórót és akár egy elektromos rollert is nyerhetsz!

Játékszabályzat

A játékrész véget ért.

Pontszámod:
Aktuális helyezésed: .

Ranglista

image
Pontszámod:

Köszönjük, hogy velünk játszottál, reméljük, hasznos tudással gazdagodtál a játék során. A játékon résztvevők között értékes ajándékcsomagokat sorsoluk, a BSS vállalatok felajánlásával! A nyereményjátékról bővebben a Játékszabályzatban olvashatsz. A sorsoláson való részvételhez add meg a neved és e-mail címed!

Ha már tudod, mi fán terem a BSS és mivel foglalkozik egy BSC, de még többet szeretnél megtudni a szektorról, látogass el az október 26-28 között szervezett BSS Open Dayre. Az interaktív nyílt napon cégvezetők mesélnek majd Neked arról, milyen feladatokat látnak el az üzleti szolgáltató szektorban és milyen karrierlehetőségeket kínálnak Neked. Az eseményt online tartjuk, így bárhonnan részt vehetsz rajta.

A BSS Open Days eseményén akár JBL hangszórót és elektromos rollert is nyerhetsz: regisztrálj itt!

Iratkozz fel a ranglistára!
Ezzel a pontszámmal a(z) . helyen állsz!

Napi ranglista

Kérdések és válaszok