DMB minijáték

Próbáld ki a 25 éves DMB minijátékát és csöppenj bele egy játékfejlesztő cég életébe!

A játékfejlesztő szoftvercégek világa nem csak játékosként, hanem üzletileg is izgalmasan hangzik, ezért örömmel csatlakoztál a menedzsment csapathoz, amikor egy barátod felajánlotta a lehetőséget.

Az ElfWelt egy befutott, népszerű stratégiai szimulációs játék, aminek Te lettél a termékmenedzsere. Ez korábban a cég egyik legsikeresebb terméke volt, de manapság kezd háttérbe szorulni. A következő egy évben dől el, hogy kivezetik-e a játékot, vagy új lendületet kap és sikeres pályára áll. Mivel kiérdemelted a bizalmat a betanulási és próbaidőszak alatt, így szabad kezet kaptál a fejlesztési döntésekben és a marketingbüdzsével való gazdálkodás is rád lett bízva, gyakorlatilag van egy saját kis céged a cégen belül.

A cél a vállalati érték növelése, ez a piaci értékből (pénzügyek: vagyon, nyereség), termékértékből (vevők száma, termék színvonala, termékpotenciál) és a humán tőkéből (a kollégák és a céges felhalmozott tudás "összértéke") áll össze. A piaci érték kétszeres, a másik két tényező egyenlő súllyal számít a cégértékben.

Játssz és nyerd meg a 3 db páros mozijegy egyikét!

Játékszabály

A játékrész véget ért.

Pontszámod:
Aktuális helyezésed: .

Ranglista

image
Pontszámotok:

Gratulálunk, végig mentél a kihívásokon!

Ha tetszett a játék, akkor emeld a tétet és nevezz csapatoddal a Diák Menedzsment Bajnokságra október 19-ig, ahol a legjobb csapat 480.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyer!

Ha szeretnél részt venni a 3 db páros mozijegy sorsolásán és bővebb információt kapni a versenyről, akkor iratkozz fel neveddel és e-mail címeddel a napi ranglistára!

diakverseny.hu

Iratkozz fel a ranglistára és hírlevélre!
Ezzel a pontszámmal a(z) . helyen állsz!

Napi ranglista

Kérdések és válaszok