minijáték - Loxon Java Challenge

Szervusz! A Java Challenge bemelegítő játékában betekintést nyújtunk a Loxon belső életébe. Kezdd el karriered virtuális kollégaként és nézz be a Loxon izgalmas világába!

A játékosok között 10 000 Ft értékű műszaki utalványt sorsolunk ki!

Java fejlesztőként nem csak a kódolással, hanem az ügyfelekkel is találkozol, hisz a kínai piacon működő szoftvereinkhez itthonról nyújtunk támogatást. A feladatok előtt egy kis háttérinformációval kedveskedünk Neked.

A nemzetközi ügyfélkör az eltérő munkakultúra mellett más nagyságrendeket is jelent. Jó példa erre Kína, ahol 1,5 milliárdos lakosság él. Erre szokták mondani, hogy Magyarország azért ideális hely befektetési szempontból, mert egy városnyi ember él egy egész országban. ’Hungary is a city’, hiszen Budapestről Debrecenbe eljutni kb. annyi idő, mint London központjából kijutni egy peremkerületbe. Munkánk során azonban lehetőségünk nyílik a kínai léptékek testközelből való megismerésére. Amikor testközelből tapasztaljuk meg Kínát, akkor bizony hamar szembesülünk azzal, hogy egy kínai behajtási rendszerben az induló adatbázis 50 millió ügyfelet tartalmaz, amit 5 ezer call centeres felhasználó kezel. Ott bizony már össze kell szednie magát a fejlesztőnek, ha olyan kódot akar írni, ami elbír ekkora terheléssel. Hogy lefedjük a teljes halmazt, Unicode Transformation Format kódlapot használunk. Ennél a nagyságrendnél már olyan iparági megoldásokra szabad csak támaszkodni, amelyek bírják a terhelést és megbízhatóan üzemeltethetők, nyilván ezek ára sem alacsony. Ezért is választják sokszor ügyfeleink az Oracle megoldásait.

A játékrész véget ért.

Pontszámod:
Aktuális helyezésed: .

Napi ranglista

image
Pontszám

Tetszett a kvíz?

A Loxon Java Challenge még nagyobb kihívást tartogat! Nevezz a versenyre 3 fős csapatoddal, szállj be a RAM Háborúba és nyerj egy Samsung Galaxy S10 telefont, egy Creality ENDER-3 3D nyomtatót vagy egy Samsung HW-K335/EN hangprojektort!

Részletek és regisztráció: www.javachallenge.hu

Ne felejtsd el rögzíteni az eredményedet! A kitöltők között egy 10 000 Forintos műszaki vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Játékszabály

Iratkozz fel a ranglistára és hírlevélre!
Ezzel a pontszámmal a(z) . helyen állsz!

Ha nincs végzettséged, írd a mezőbe, hogy "nincs".

Napi ranglista

Megoldások