Karrier játék

Játssz velünk és mutasd meg, hogy megállnád a helyed nemzetközi pályán is! A 3 legjobb kitöltő egy-egy az NN RAS által összeállított ajándékcsomagot nyer, 1 szerencsés játékos pedig egy páros mozijegy kuponnal lesz gazdagabb.

A március 5-i nyílt napon is várjuk a játékosokat, ahol egyúttal megismerheted cégünk működését és nyitott karrierlehetőségeit is. Érdekes programokkal készülünk nektek, így mindenképpen érdemes benézni. Regisztrálj az esemény oldalán!

Rólunk: Az NN RAS egy hely, ahol TE számítasz! Az NN RAS egy magyarországi székhelyű aktuárius szakértő csapat, ami az NN holland központnak és az európai leányvállalatoknak nyújt szakmai szolgáltatásokat. A budapesti NN RAS-nál mintegy 40 kolléga dolgozik színes és izgalmas aktuáriusi és biztosítási projekteken.

Pontszámítás: elismertség + vezetői készség + szaktudás

A játékrész véget ért.

Pontszámod:
Aktuális helyezésed: .

Napi ranglista

image
Pontszám

Köszönjük, hogy kipróbáltad magad a mini szimulációnkkal! Reméljük, a feladatok tetszettek és kedvet kaptál ahhoz, hogy jobban megismerj minket. Március 5-én 17:00 és 20:00 között Téged is meghívunk az irodánkba (1068 Budapest, Dózsa György út 84/B), ahol érdekes előadásokkal és networking lehetőséggel várunk.

A NN RAS Nyílt Nap való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletek a meetupról és jelentkezés az eseménynél.

Rólunk: az NN RAS egy hely, ahol TE számítasz! Az NN RAS egy magyarországi székhelyű aktuárius szakértő csapat, ami az NN holland központnak és az európai leányvállalatoknak nyújt szakmai szolgáltatásokat. A budapesti NN RAS-nál mintegy 40 kolléga dolgozik színes és izgalmas aktuáriusi és biztosítási projekteken.

További információkért látogass el karrieroldalunkra: www.nn.hu/karrier

Iratkozz fel a ranglistára és hírlevélre!
Ezzel a pontszámmal a(z) . helyen állsz!

Napi ranglista

Megoldások