Karrier játék

Játssz velünk és mutasd meg, hogy megállnád a helyed nemzetközi pályán is! Március 4-ig minden héten a legjobb kitöltő egy az NN RAS ajándékcsomagot nyer.

Az NN RAS online nyílt napján várjuk az érdeklődőket, ahol egyúttal megismerhetitek cégünk működését, izgalmas projektjeinket és nyitott karrierlehetőségeinket egyaránt. Magával ragadó előadásokkal, játékkal és további ajándékokkal is készülünk nektek, így mindenképpen érdemes benézni. Regisztrálj a játék végén és tarts velünk március 4-én!

Rólunk: Az NN RAS egy hely, ahol TE számítasz! Az NN RAS egy magyarországi székhelyű, nemzetközi szakértői csapat, aki az NN Group holland központnak és az európai leányvállalatoknak biztosít szakmai szolgáltatásokat. A csapatban mintegy 60 kolléga dolgozik, aktuáriusi, matematikus, fizikus, data science és szoftverfejlesztői háttérrel, akik színes és izgalmas biztosítási projektekben nyújtanak támogatást.

Pontszámítás: elismertség + vezetői készség + szaktudás

A játékrész véget ért.

Pontszámod:
Aktuális helyezésed: .

Napi ranglista

image
Pontszám

Köszönjük, hogy kipróbáltad magad a mini szimulációnkkal! Reméljük, hogy tetszettek a feladatok és kedvet kaptál ahhoz, hogy jobban megismerj minket. Március 4-én 16:30 és 19:00 között Téged is várunk az online nyílt napunkra, ahol érdekes előadásokkal és networking lehetőséggel találkozhatsz. Csapatvezetőink és a pályakezdő kollégák tapasztalataik megosztásával igyekeznek megválaszolni kérdéseiteket, ezzel segítve Titeket a pályaválasztás döntéseiben.

Az NN RAS Nyílt Napon való részvétel ingyenes, csupán regisztrálnod kell. A regisztrációt a játék végén tudjátok megtenni, néhány adatot megadva. Részleteket a meetupról és a játékokról az esemény Facebook oldalán találhattok. Az első 50 regisztráló, aki megadja a postai címét, regisztrációs ajándékcsomagot kap. Illetve minden regisztrálót e-mailben értesítünk a nyílt nap előtt.

Iratkozz fel a ranglistára és hírlevélre!
Ezzel a pontszámmal a(z) . helyen állsz!

Ha nincs végzettséged, írd a mezőbe, hogy "nincs".

Napi ranglista

Megoldások